Belastingaanslagen 2022

04 januari 2022

De aanslagen gemeentelijke belastingen 2022 worden met dagtekening 25 februari verzonden. U ontvangt de aanslag enkele dagen daarvoor in uw Berichtenbox van MijnOverheid of per post in uw brievenbus.

Heeft u vragen over de aanslag of klopt er iets niet?

Heeft u vragen over de aanslag gemeentelijke belastingen of klopt er iets niet? Kijk dan bij de veel gestelde vragen op de website of neem contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op uw aanslag of via onze contactpagina op de website.

WOZ-waarde te hoog? Maak dan gratis bezwaar bij Cocensus

03 januari 2022

Bent u het niets eens met uw WOZ-waarde? Neem dan contact met ons op.

Bent u het niet eens met uw WOZ-waarde? Neem telefonisch contact op met het KCC. Wij plannen dan een belafspraak met u in met een van onze taxateurs. De taxateur kijkt samen met u naar de WOZ-waarde. Als blijkt dat die niet juist is, dan wordt het direct aangepast. Hierdoor is officieel bezwaar maken niet eens meer nodig.

Liever toch bezwaar maken?

U kunt via het digitale loket bezwaar eenvoudig binnen enkele klikken bezwaar indienen. Of maak gebruik van het meegestuurde reactieformulier. U kunt hiervoor uiteraard ook een brief sturen.

Belastingaanslagen 2021

19 februari 2021

Informatie over de belastingaanslagen 2021 in relatie tot de coronacrisis, de toeslagenaffaire en de waardebepaling woningen

Postbezorging PostNL niet altijd op orde

18 februari 2021

Wij ontvangen soms het signaal, dat de door u verstuurde post weer bij u retour komt.

Bereikbaarheid Cocensus in verband met het coronavirus

16 maart 2020

De landelijke maatregelen met betrekking tot het coronavirus hebben ook invloed op de dienstverlening door Cocensus.

Betalen van gemeentelijke belastingen

22 december 2019

Als u de aanslag gemeentelijke belastingen betaalt door middel van een eigen (digitale) bankoverschrijving zonder daarbij het betalingskenmerk van de aanslag (4x4 cijfers) te vermelden, dan kan dit leiden tot problemen bij de verwerking.